Wednesday, December 30, 2009

Neza plak Tawen...

Assalamualaikum W.B.T.

19.12.2009

Tahniah to my bestie...
Zafneza dan pasangan nya Hasrul..
Kawen akhirnye mereka berdua..
Doaku semoga bahagia dan kekal hingga akhir hayat..
Saya tumpang bahagia untuk kalian berdua..

Neza, kita berdua dah jadi isteri orang..
Bakal jadi mak orang..hehe..
Semoga kita berdua menjadi isteri dan ibu yang mithali..
...Amin...

Sweet moment..Syahdunyer...huhu

Bagaikan merpati dua sejoli

.. Kami..

* Photos credit to Cik fiza and Cik Sal..

Sowi, my collection lum sempat nak transfer lagi...

Tuesday, December 29, 2009

Sebelum Terlewat......

Assalamualaikum W.B.T

Tetiba jerk teringat nak post entry untuk semua AJK yang terlibat on that wedding day...
Dan sebelum terlewat..( Sebenarnya nk ckp sebelum terlupa daratan..hehe ), saya ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih kepada semua orang yang terlibat dan bertungkus lumus meraikan majlis yang sungguh bermakna dalam hidup saya itu...

( ^ __^ )

A big thank you to :

1
.
Emak dan abah - Terima kasih tak terucap di atas segala pengorbanan yang telah mak dan abah lakukan kepada Along selama ini...Tak terbalas rasa nye segala pengorbanan itu dengan timbunan wang ringgit mahupun selautan emas..Maafkan segala dosa2 Along selama ini..Halalkan makan minum dan berkatilah perkahwinan ini semoga kekal hingga akhir hayat..Along sayang mak dan abah sangat2..walaupon Along tak pernah zahirkan kasih sayang itu, tp percayalah emak dan abah adalah raja & ratu dalam hidup ini....Huhu...

Emak, Along tahu dah byk Along susahkan emak untuk wedding ini..perselisihan pendapat kadang2 berlaku...Along lawan ckp mak dan mak lawan ckp along...hehe..( ape punya anak da
... )
Tu sumer Along wat untuk kepuasan hati sendiri..Dan tanpa Along sedari Along telah menyakiti hati emak..Maafkan along yea..Caaaaayunk mak...Muaaahhhh...

2. My siblings - Angah, Alang, Intan, Jijie....Thanks to all your suppports and efforts..Cian korang kena marah2 ngan emak..(sape suruh korang mls2..ngeh ngeh )..Tanpa korang, Along tak mampu lakukan ini sendirian...Dan Angah, thanks sgt2 for the present yang sweet itew...
(bila agaknye time kakak mu ini nk rajin memasak..lalalalalalala.. )

3. Semua sedara mara dan keluarga yang datang dari jauh mahupun dekat...Time kasih kerana sudi datang membantu dan menolong pe yang patot..Dan special thank you to my kakak sepupu ( Angah )..dia yang byk membantu dan memberi kata2 semangat... i love you...Semoga Allah membalas segala jasa kamu semua..Amin...

4. My fwens, my bestie- Thanks sebab sudi datang meramaikan majlis saya....To kak Diera, saya betul2 tak sangka akak dtg malam b4 the wedding day..Semata2 nk antar hadiah...
( Dia tak dpt attend my wedding coz dia kena jaga ayah dia kat spital..huhu)..
Saya terharu sangat2 dengan kehadiran kalian semua...I had fun that day...Thanks sgt2...You guys are just great and awesome :-)

5. My pengapit - Sue, thanks sebab sudi jadi pengapit aku..Aku tau ko lagi cuak dari aku..Aku dapat rase...hakhak..( Ko leh tak perasan crown aku tersangkut kat pokok rambutan..hehe....) Tapi takpe aku faham...Aku sayang ko..we're frens forever...promised ( ^-^)

6. Kawan2 yang wish melalui SMS, yang leave comments kat Blog,FS, FB..Thanks yea..Kalo ade yang saya tak reply tu, maaf sangat2...thanks kerana sudi mengingati tarikh keramat itew...

7. Penderma, pemberi hadiah...Thanks again kepada kawan2 yang bawak hadiah..Saya dan Hubby terharu sangat2..Penuh hadiah dalam bilik..Saya suke.....hikhik...Dah lengkap keperluan dapur kami..pasni kena la saya merajinkan diri untuk belajar memasak...kakak2 ipar saya dah tak sabar nk merasa masakan saya...Aduyai...........hikhik...Dan tak lupe juga pada Arfah n Rahmah yang bagi hadiah by post..thanks..sporting r korang....

8. Last but not least, a very special thank you to Tok Kadi yang telah menikahkan kami...
( Orang penting nieh..hehe...)..Eh betul pe..kalo takde dia, tak kawen r kami...hehe...

Terima Kasih untuk semua..Jasa dan budi kalian tidak mampu kami balas..Hanya Tuhan yang mampu membalas segalanya....Kami pohon restu kamu semua semoga perhubungan ini akan lebih bermakna dan di berkati oleh-Nya sampai akhir hayat....Amin.....

Thursday, December 24, 2009

Assalamualaikum...

Hye..Bersua kembali...

Actually nak cerita tentang kawen lagi..hihik..

Lagi lagi kawen..

Lagi lagi kawen...

Hahaha..

Pedulik pe saya..layan je lah key..

Erm ini berkait tentang pengalaman sebelum dan sesudah majlis perkahwinan saya..Seriesly saya mengaku bahawa saya tidak mampu untuk mengendalikan majlis ini sendirian..Sungguh banyak dugaan dan rintangan yang saya hadapi..tapi itu semua tidak mematahkan semangat saya utk meneruskan perjuangan for 'my big day' itu..Seperti semua maklum, saya bersungguh2 memaksa diri belajar sendiri dan mencari pengalaman untuk men DIY semampu mungkin..Saya bkn seorang yang kreatif ( tangan bebal tak bedung mase kecik kot..haha ), tapi itu semua saya atasi juga..Saya cuba wat yang terbaik..tapi kita hanya manusia biasa..mampu merancang tapi Tuhan menentukan segalanya kan..

Sesuatu majlis kahwen tak sah kalu tak dihimpit sebarang dugaan kan..ini adalah pengalaman saya..Pengalaman ini mungkin berbeza bagi setiap individu..Saya merasainya..yang pahit dan manis harus ditelan sendiri..tapi itu semua mematangkan diri..Alhamdulillah..

Jom kita review sesamer key..Saya try meng'list' kan seberapa yang saya ingat wokeh..hehe..

-- Sebelum Majlis --
1. Seminggu sebelum nikah, saya demam..huhu..saya ingat amik cuti seminggu awal nk berehat n membuat persiapan, tapi lain plak jadi..bukan demam besa2 tau..demam teruk sampai hilang suara..saya jadi rockers ala2 suara Ella mase kenduri..haha..time nikah asik batuk2 jerk..saya malu..tp nk wat cane, takkan nk thn batuk kan? kang terkeluar plak bijik mata, langsung tak jadi nikah..haha...
Kawan2 yang datang memerli suara daku yang sedap itew..benci2..haha..makcik2 ku juga nakal2 sume..huhu..

2. Baju sanding saya siap pada hari Khamis.bayangkan perasaan saya time itew..huhu geram sangat2 ngan mak andam..tapi nk marah lebih2 kang hilang plak seri pengantin..so, sabar je yang dpt saya wat..Actually saya dah tempah baju bln 7.dah berbulan2 tempah, tp hasilnya tidak seperti yang saya mahukan..nak tak nak saya kena pkai jugak..huhu..
( Saya banyak kecewa dengan baju sanding saya...huhu )

3. Fresh Flower yang saya tempah on9 ade masalah delivery..sepatotnye sampai pada 4hb tapi 5hb pagi baru sampai..saya sungguh cuak waktu itu..nasib mak saya kata barang2 hantaran bawak mase time sanding..huhu...dan tentang menggubah hantaran menggunakan fresh flower amat mencabar kewibawaan saya..saya start menggubah seawal 6 pagi slps semayang subuh..saya dah menangis time tu sebab saya tak reti nak wat..wargghhhhh..Alhamdulillah adik saya yang konon terror menunjukkan kepakaran beliau..dan akhirnye menjadi jugak gubahan kitorang..gambar akan di upload kemudian okey..

4. Dan situasi no.3 diatas menyebabkan saya juga menggubah bunga tangan last minute.Nasib sumer bahan dah ade tinggal nk gubah jerk...walaupon tak secantik mane, tapi berkat tangan tak bedung ini, saya hasilkan 3 jambak untuk ketiga2 majlis saya...wehehehehe...Insyaallah gambar akan menyusul kemudian jugak..

5. Kumpulan marhaban yang emak saya booked 6 bulan sebelum telah meng'cancelkan' diri mereka last minute..kesian emak kena cari marhaban lain..Huhu...Nasib makcik saya tolong carikan dekat area rumah dia..Settled!..But saya sedey coz saya terpksa cancelkan Qhatam Al-Quran coz tok guru tak sihat masuk spital..takder rezeki....wargggghhhhhhh...

Itu sahaja kot yang saya ingat...kalu ade yang tertinggal i'll story later key..

--Sedang dan Sesudah Majlis--

1. Cameraman saya telah sedikit mengecilkan hati saya...huhu....nak tau nape?????? Erm dia ckp warna cadar bilik saya dah sedondon ngan baju sanding saya...wargggggggggghhhh camne saya boleh tak perasan nieh???huhu...Memang betol ckp dia pon...So untuk mengambil hati saya, dia snap jugak gambar saya atas katil saya bersama kelambu yang comey itu..hakhak...Dia ckp leh edit in black n white sahaja...huhu...Walau tak byk, but at least ade jgk memory saya bersama cadar yang mahal tahap babun mak saya beli..haha..
( Mak, cane mak leh terbeli cadar sedondon nieh??huhu....)

2. Ramai kawan2 saya yang tak dapat goodies bag...huhu....Camne adik2 saya leh terlepas pandang nieh....warghhhhhhh..As a result, berlambak2 goodies bag kat dapur..so, kepada kawan2 yang tak dapat goodies bag itu, mohon maaf bebanyak key..then pas kenduri, emak saya wat amal jariah bagi pada sedara mara n jiran2 dia....

3. Ni adalah reason yang paling saya sedey...pomander balls yang saya buat, saya terlupa nk gantungkan...(betulke ayat nieh????haha) Seriesly saya sangat sedey..sampai tak tido mlm saya buat..bersungguh2 men'DIY'...tapi saya boleh terlupe tentang bebola comeyku itew...huhu..pas kenduri, saya sedekah kat sepupu2 saya..dorang dah tempah awal2..hehe...takpe r saya redha...takde rezeki nk gantung bebola api itu... :(((

4. Sehari lepas kami kawen, En.Hubby demam plak..huhu...waktu ini saya memang amat takut coz badan hubby panas sangat...tido sampai meracau dah macam pak dukun..hahahaa..tapi saya bahagia...sebabnye saya dapat menjalankan tugas untuk menjaga hubby..bagi mkn ubat, mengelap badan beliau, menyuap makan segala lah...Alhamdulillah berkat kasih sayang isteri dia ini (Poyos tol minah nieh hehe...) akhirnye hubby saya sihat sesihatnyer.. :p

Hurm itu sahaja yang saya dapat kongsikan bersama...Pengalaman mengajar erti kedewasaan..( Walaupon hakikatnya saya dah cukup dewasa, tp perangai still cam budak2..haha )..
Selain itu, pengalaman ini banyak mengajar saya erti sabar dalam menangani segala masalah yang timbul... Kepada yang lain, semoga yang baik itu jadikanlah sebagai teladan, dan yang kurang baik itu korang pk lah sendiri...hehe...

Opps sebelum terlupa, saya just nk mengingatkan supaya berhati2 ketika membuat belian secara on9..bukan semua belian secara on9 itu menepati citarasa kita..bak kata pepatah " indah khabar dari rupa "..wokeh???

* My official wedding pix belom siap lagi.. i'll upload some more once saya dah dapat softcopy from en.photographer nanti...



Wednesday, December 23, 2009

Assalamualaikum W.B.T

Hye....hari ini genap 18 hari saya bergelar seorang isteri..Dan hari ini baru berkesempatan nak bercerita tentang majlis saya yg hampir basi..hikhik..belum basi lagi kan??? ala bagi la saya can nak glame kejap..hehe...boleh la ye..


Secara rasminya "aku" bertukar " saya "..supaya lebih manis kan...dan semoga blog ini semanis tuan nya...haha..dah mula merepek..sebelum lebih jauh berangan, mari kita mula mendengar cerita key...

~Majlis Sanding~
-Enam Disember 2009-

Majlis diadakan di umah parents saya ...my home sweet home di Batang Kali Selangor..

Cuaca pada hari itu amat cantik sekali..walaupon time tu musim hujan..Syukur Alhamdulillah cuaca panas sampai ke petang...

Hati amat girang sekali bila melihat kawan2 dan my bestie2 yang datang...nasib baik saya dimake up kan sedikit awal, so saya dapat melayan karenah kawan2 di bilik..saya gembira dalam kecuakan..huhu..sambil dlm hati seronok bila melihat bilik di penuhi hadiah2..hehe..tamak tol pompuan nieh..hehe...

Mak kata tak putus2 orang datang..takot mknn tak cukup..tp alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..Alhamdulillah syukur sangat ramai yang sudi datang memeriahkan majlis saya...Majlis saya cukup simple....takde gempak2 pon..

Selepas azan Zuhur kami berarak..paluan kompang cukup mendebarkan perasaan..ececeh..haha..seriesly saya cakap, mcm2 perasaan ade...nak rasa? hah kawen la cepat2..hehe...

Okey la jom kita layan gambar..
Gambar sikit jerk..itu pon gambar sendiri dan gambar curik dr kawan2..hehe..










~Majlis Bertandang~
-12 Disember 2009-

Majlis bertandang berlangsung di Dewan Alamanda Seksyen 20 Shah Alam..
Majlis ini terlalu bermakna bagi saya..saya impikan majlis yg simple but sweet.. then i got it.
Takde sanding2..just mkn beradab then ape lagi....melantak..haha...

9.30 am: Saya dan En. Hubby dimake up kan dan disiapkan oleh mak andam kat kedai beliau..
her touch kali ni saya suka sangat..tak tebal..tp tahan lama..sampai habis outdoor session pon, make up still cantik.. love it..thanks Shikin.....

Around 11.00 am
: kami bertolak ke Shah Alam.. Alhamdulillah tiada sebarang kejadian yg tak diingini berlaku sepanjang perjalanan..

12.45 pm : Kami tiba dan berarak.. Cuaca cantik sekali...syukur sekali lagi pada-Mu Ya Allah..

Dan sekarang, layan gambar key....ini sahaja untuk tatapan semua..
Ikhlas dari saya dan En.Hubby...hehe...








To all fwens yang datang majlis ni..saya ucapkan terima kasih banyak2...thanks sudi memeriahkan majlis kami berdua...

p/s : Lega sumenyer berjalan seperti yang dirancang.... : )))

Wednesday, December 16, 2009


Assalamualaikum...
Yeayyyy....
Sangat happy hari ini..
Coz Encik photographer dah edit sikit2 my pics...
Dia tagged kat fb En.Suami.
Sukenyer...hehe..
Tak puas ade 4 pics jerk..huhu...
Jom nengok...hehe...

Location : Ampang Pecah

Location : Empangan Batu


Location : Tasik Shah Alam


photos by : Nasrul Effendy

p/s: tak sabar nk dpt album..En. Nasrul, cepat la edit....huhu....

Tuesday, December 15, 2009

Assalamualaikum semua..
Bersua kembali stlh hampir 2 minggu aku meninggalkan blog ini..hehe..
Erm Alhamdulillah dah selesai semuanya..semuanye berjalan dengan lancar sekali..
Aku kini lega..hapus sudah segala penantian dan penyiksaan..
Dan kini tanggungjawab baru menanti untuk aku laksanakan..
Dan sekarang aku dah boleh tarik nafas dengan selega2nya..

Majlis pernikahan berlangsung pada 5 Disember 2009 selepas waktu Zohor di Masjid Bandar Utama Batang Kali..Alhamdulillah dgn sekali lafaz aku sah menjadi isteri kepada En.Zaiham Hj.Hassim..

Cam tak percaya aku dah bergelar Puan..Majlis berlangsung dengan meriah sekali..bagi aku majlis yg simple sudah memadai...seperti yg di war2 kan sebelum ini, aku impikan sebuah majlis yg simple but sweet..hehe....

Di kesempatan ini, atas permintaan ramai, maka diupload kan sedikit gambo masa nikah..
Kamu buat lah penilaian sendiri key..jom layan.......sebelum tu nk mintak maaf coz sumer gambar ini tidak sempat di edit..hoho..










Dan ini aktiviti slps pulang dr masjid..mempossingkan diri bersama adik2 yang giler kamera..hehe..layankan juga key..









Itu sahaja yang sempat aku kongsikan..semoga puas hati key..hehe..jumpe lagi di lain entry..
taaaaaaaaaaaaa.....


Thursday, November 26, 2009

~ Last words~

Assalamualaikum......
Hye oulls..
Just want to wish Selamat Bercuti Kahwin untuk saya..hehe..
Doakan semua nyer selamat key.....
All the best for other brides to be yg lain.....
See you oulls after 14th December...
Time tu panggil saya Puan ok..hehe..
Sebelum terlupa Selamat Pengantin Baru in advance to my bestie
Zafneza & Hasrul...
Ok guys.....bubbye..

Wednesday, November 25, 2009

~ Out of Duty ~

Assalamualaikum...
Just nk buat pengumuman...
Setelah diperkenankan oleh Yang berbahagia My Boss, My supervisor.....
Dengan ini diumumkan esok raya..hehe..
Erm lusa lah raya...
Actually sy dah isi borang cuti..
So my leave will start from 30th November till 14th December..
2 minggu jerk...kawan2 tny cukup ke dua minggu????????
haha..jahat erk korang....cukup la tu..
Nanti cuti lelamer berlambak plk kije atas meja..
Bahagia nyer rase..
Dapat menghilangkan diri dari tekanan kerja..
Bkn selalu leh dapat peluang ni...
And the most important thing is dapat luangkan byk masa untuk dia.....
sukenyer..........
sape dia???????????
sila lihat di bawah ini....
.........................
.......................
.......................
.......................
.......................
........................



* ateh dah makin buncit...suke buncit itew..hehe *
p/s: Ateh, rindu kamu......muaaaaaaahhhhhhhhhhh

Monday, November 23, 2009

~ All about DIY ~


Assalamualaikum..
It's quite a long time tak update blog nieh..
Aku sungguh bz dengan preparation of the big day..
Setiap minggu, setiap hari, setiap minit dan setiap saat hanya untuk " dia "..
Dan seperti sumer maklum 5 Disember semakin hampir..
Sungguh cepat masa berlalu..
Masa begitu cemburukan aku..Huhu..
Aku cukup berpuas hati setakat ini preparation dah almost 90% complete...
Dengan perkahwinan bajet ini..
Semuanya berkait ngan DIY..Hehe...
It's normal la kan???? janji puas hati...
Jom layan my DIY.....

1) Bebola Api

Mengikut perancangan, aku nak wat 10 bijik..nk gantung kat khemah meja makan beradab..then nk gantung jgk kat bilik pengantin..tapi kerana tahap kemalasan melampau aku baru siapkan 5 bijik..haha..ok la kan..simple jerk..janji aku dpt jgk bebola idaman hati ini...



2) Tag TQ

Erm yang ini aku DIY jgk..mls r nk perabih duit beli benda alah ni..aku dah survey kat kedai RM0.15 sekeping..kalu DIY leh save cost.lgpon aku pk senang jerk...benda alah ni for sure org buang pas majlis kenduri..takde sape nk simpan wat kenangan name yg tak berapa nk glamour nieh..haha...

3) Penanda Arah

Seriesly yang ini adalah penting untuk guide para tetamu ke majlis nanti..kalo takde benda ni, silap2 pergi salah umah..hehe....aku DIY sesimple mungkin..takde gambo pengantin, takde katun2..hehe..just only have name pengantin lelaki, pengatin pompuan, date n arrow.. :)

4) Hand bouquet


Actually aku masih blur n mengong2 pasal benda alah ni..hand bouquet for sanding, aku DIY gune fresh flower jerk...dan untuk nikah aku tak pasti lagi..huhu...sebabnye aku dah terbeli bunga kat SSF..dah lama aku beli tp tak tahu nk gune untuk pe..perancangan awal nk guna untuk my hantaran..tp sbb gatal dah jatuh cinta ngan fresh flower, so terpaksa cancel kan bunga nieh..cian dia..mak suh wat hand bouquet for nikah nanti...bole pakai jgk idea tu..thanks mak..hehe..


* Bunga buangan..hehe cian mereka *

Aku suka sgt hand bouquet di bawah ini..simple but sangat sweet..akan ku cuba menjadikan bunga buangan di atas menjadi seperti di bawah..hehe...

From http://rose-nani.blogspot.com/

Ok lah setakat ini sahaja update kali ini..jumpe lagi di lain entry key..Kepada sumer brides to be yang lain, i wish good luck...cayokk2...

Friday, November 13, 2009

~ Perihal Hantaran ~

Assalamualaikum....

22
what?????????
Yup 22 days to go...
Huhu sungguh tak ku percaya..
Tidak sampai sebulan lagi aku akan bertukar status...
Erm hopefully...
Everything will be fine...
This weekend nk konfem ngan mak...
perihal gubahan hantaran..
Dah suntuk sebenarnya...
Huhu..
Tapi itu lah perangai aku..
Suka wat benda last minute..
( ^ __^ )

Sumber inspirasi seperti di bawah...







Credit to Kerja Kahwin

Thursday, November 12, 2009

~ Tiada Tajuk ~

Assalamualaikum...
Omaigot...fall in love with these



Credit to tuan punya




Assalamualaikum...
Saat ini..
Amat perit aku rasakan..
Dikala ini...
Amat pedih aku rasakan..
Tertekan???
Mungkin....
Jiwaku amat terusik sekali...
Diuji ratusan cubaan...
Didatangi ribuan dugaan..
Dibebani jutaan rintangan...
Membuatkan hati sedikit goyah...
Sekeping hati mudah rapuh...
Jika tidak punya kesabaran yang utuh...
Tidak punya keimanan yang kukuh...
Tapi apa kan daya..
Aku hanya insan biasa..
Yang tidak punya kuasa luar biasa..
Hanya mampu berserah pada-Nya...
Semoga hatiku terus tabah...
Mengharungi segalanya...
Aku hanya mampu mencoret...
Di medan penulisan ini...
Mungkin ini dpt mengurangkan ...
Kegusaran yang dialami..
Semoga selepas ini....
Aku kan lebih berhati2...
Aku kan lebih mengakui...
Bahawa Tuhan itu Maha Mengerti...
.......Amin..........
.....Wahai hati....
.....Tabahlah.....

Wednesday, November 11, 2009

~ T.e.n.s.i.o.N ~

Tak dapat nk bygkan ape yg ku rasa saat ini...

Just one word tells everything...

T
.E.N.S.I.O.N

WARRRGGGGGGGHHHHHHHHHH...

Oh my God, please help me....

Huhu...
*p/s: Nak tahu ape cerita nya???? Next entry key..

Monday, November 9, 2009

~ Happy ~

Assalamualaikum..
Hye olls....
H.A.P.P.Y...
Banyak sbb saya happy....
Last Saturday happy sangat walau penat gila mengecat 1 umah..
At least aku puas hati coz aku yg cat sendiri..hikhik..
memanjat segala dah ngalahkan jantan...
Nak upah org rasa cam membazir..
membazir ke takde duit...*wink* * wink *
Cian emak, alang n jijie..
Dorang pon kena paksa tnpa rela..
hikhik....
gaji bln ni kita pi melantak key..
promise ( ^ - ^ )
Then yesterday outing ngan Aida n Azlee....
hoho hepi sangat...
lamer tak kua ngan diorang..
lepak kat SEOUL GARDEN kat OU...
Wah gempak babe tempat tuh..
leh main masak2 segala..hehe...
Sonot mengenakan dorg dan dikenakan diorang...
pham tak korang ayat tue ????
wat2 phm jela erk..hehe...
Seriesly mknn kat situ sedap sgt..
tema dorg " Steamed n Grilled "
Suma bhn dorg dah siap perap..
Tinggal kita nk merebus n menyalai jerk..
seronok main masak2....
pastu leh wat ABC sendiri...
Harga pon ok r..
mkn 3 org tak sampai seratus pong..
Yang speselnyer pekerja kat situ all koreans..
handsome..sambil mkn sambil cuci mata..haha..
Btw thanks Azlee banje kitorg semalam..
tapi aku bkn pk nk mkn sgt pon..
yg penting nk dgr cerita n gossip terbaru...haha...
Azlee best r ko erk..
kije kat offshore...gaji masyuk....
Dah angkat GEN-2..
Aida plk dah jd lecturer...
congrates r to both of you..
Aku jek yg masih terkapai2..haha...
Maksud aku kije yg serasi ngan jiwa aku....
belom ditemui lagi...
warrgggghhhhhhhhhhh..
Belom ade rezeki maybe...
Then dilampirkan gambo sekitar pertemuan semalam..
gambo tak clear sbb gune phone model zaman tok kadok..
hehe...

* nampak tgn Azlee jek *

* Aida n me *


* Tempat main masak2 *



* tempat melepak *

Akhirnya tertunai jgk hasrat dorg nk jumpa aku..hehe...
Dan tertunai hasrat aku nk jumpa diorang sblm tawen..
Gonna miss all the sweet memories...
thats all...tata...