Saturday, March 13, 2010

Hupload piccas lagi!!!!

Assalamualaikum..

Kali ni nak hupload gambo-gambo sekitar majlis bertandang plak...
Tadi asik melayan "Spontan" dm youtube,tetiba plk tenet turns to
^%* !@*(
Hangin je harini..
Ok ah, this is my official wedding piccas on majlis bertandang..
Majlis dah hampir 3 bln berlalu, but the memories are still fresh in my mind..kui2
Jom layannnn...

12 Disember 2009
Venue: Dewan Alamanda Seksyen 21 Shah Alam
Outdoor Location: Tasik Shah Alam
Photographer: Nasrul Effendy



















Dah habis tonton? Kui2..Cambiasa tugas anda yg membaca, sila tinggalkan komentar2 anda wokeh..
Jumpa lagi k..



Sunday, March 7, 2010

Assalamualaikum..
Salam Kawan-kawan semua..
Giler lama saya tak hupdate blog nieh..Memang terasa sangat malas sekarang nieh..
Nak jenguk blog pon dah tade feel..Huhu teruknyer saya...
Kengkadang terasa nk cancel account jerk..Mood untuk berblog dah tinggal senipis kulit bawang...kui2...

Dan sekarang saya pon dah jarang online..Kesuntukan masa di kolej membataskan segala aktiviti untuk berblog..huhu..Saya sangat bz ngan kuliah, ngan karenah student2..balik umah, dah penat..tido mampos..Hehe...

Itu serba sedikit mengenai perkembangan diri terkini..Buat pen
getahuan kepada kengkawan yg tertanya2 mengenai kehilangan diri ku ini..Haha perasantan sungguh saya...Ade ke org nk tny pasal saya...hehe....

Hari ni saya nk hupload gambo-gambo wedding hari tu..My official wedding pictures dah siap..Tapi baru hari ni berkesempatan nk upload...

Saya upload sekali gambo outdoor...Layan jelaaaaa key...

5 Disember
My Solemnization
Venue: Masjid Bandar Utama Batang Kali
Outdoor Location: Empangan Pertak Kuala Kubu Bharu
Photographer: Nasrul Effendy



























6 Disember 2009
Majlis Bersanding @ My home sweet Home
Outdoor Location: Empangan Batu
Photographer: Nasrul Effendy















Saya upload untuk 2 majlis ni dulu..tak larat nk tunggu tenet yg cam *&%%$5#$*&..kekekeke..
Ade kelapangan saya upload untuk majlis bertandang plk key..
bye2